MANTENIMENT I REPARACIÓ

MANTENIMENT I REPARACIÓ

A. Miquel és el taller oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra

A. Miquel, manteniment i reparació de carretilles Linde

A.Miquel dóna resposta ràpida i àgil davant de qualsevol incidència en la funcionament de les carretilles elèctriques, transpaletes, carretilles retràctils o elevadors de la marca Linde Material Handling. En tant a concessionari oficial de la marca, A.Miquel presta el servei de reparació de vehicles de manutenció.

A més de les actuacions d'emergència, els clients que adquireixen un producte Linde poden contractar els diferents plans de manteniment regular per a vehicles.

Cal destacar que les carretilles, trens d'arrossegament, transpaletes o preparadors de comandes, entre d'altres, són vehicles integrats completament en els cicles de funcionament de magatzems i empreses productores de manera que comptar amb una pla de manteniment i revisions preventives és igual d'important que comptar amb un taller que garanteixi una ràpida actuació en cas d'avaria.

Desitjo més informació sobre els serveis post venda
taller-amiquel-linde-reparaciones-2

Assistència, manteniment i reparació d'A. Miquel

A.Miquel ofereix una resposta ràpida davant de qualsevol incidència i, el client que ho desitgi pot contactar:

 • Horari d'atenció telefònica: 08: 00-13: 30/15: 00-19: 30
 • Contacte telefònic en proximitat: 973 71 71 51 (província de Lleida ia Andorra) i 977 61 37 81 (clients de la província de Tarragona) .

A més de posar canals de contacte en cas d'avaria, A Miquel també ofereix els següents avantatges competitius per als clients del taller de reparacions:

 • Un gran estoc de recanvis per a la solució immediata de qualsevol incidència.
 • Flota de 45 vehicles d'assistència tècnica per a assistir les incidències on sigui necessari.
 • Per als trasllats de maquinària fins als tallers de l'empresa, A.Miquel compta amb 2 camions.

DSC_0927
maintenance-repair_working_1200

VEHICLES AMB ALTA EXIGÈNCIA

Tant si tenen un sol vehicle de manutenció o si disposen d'una extensa flota de carretilles retràctils, transpaletes elèctriques, carretilles de càrrega lateral o per passadissos estrets, les empreses assumeixen que aquests vehicles han de poder operar en llargs torns de treball i amb una alta eficiència.

A més d'aquests condicionants, molts d'aquests vehicle han de desplaçar-se i complir els seus funcionin en espais confinats de treball complexos que van des de magatzems amb altíssima rotació de material, fins a l'exterior d'explotacions ramaderes o agrícoles amb puntes de treball durant les campanyes de recollida. La complexitat pròpia que cada empresa té, fa que aquests vehicles de manutenció estiguin exposats a un alt grau de desgast.

L'empresa ofereix un servei de taller altament qualificat per a resoldre qualsevol contingència amb la maquinària, ja sigui de tipus mecànic, electrònic o hidràulic.

EFICIENCIA

A.Miquel sabe que un buen servicio de mantenimiento y reparación da mayor eficiencia a la flota y por ello es una garantía confiar en el oficial de Linde Material Handling para las carretillas, transpaletas y el resto de vehículos de interior.

RENDIMENT

Alcanzar el correcto rendimiento de los vehículos de manutención es clave para aumentar la productividad de cada vehículo. Además, las actuaciones preventivas aumentan el valor de reventa de los vehículos.

SEGURETAT

Els tècnics d'A.Miquel es marquen com a objectiu que cada vehicle rendeixi de la manera més segur per a les màquines, les instal·lacions, els productes i les persones, d'acord amb les normes legals vigents.

SUBSTITUCIÓ

En operaciones de mantenimiento y reparación complejas, A.Miquel puede ofrecer vehículos de sustitución de la gama de carretillas, transpaletas o tractores de Linde en el caso de que sea necesario.

SERVEI DE REPARACIÓ

DSC_1062

A.Miquel ha desenvolupat un servei de manteniment i reparació de carretilles basats en els principis de comunicació, rapidesa i resolució que se sustenten en els següents pilars:

Els clients han de disposar d'una forma de contacte àgil i ràpida per parlar amb els serveis tècnics de A.Miquel.

A.Miquel és el concessionari oficial de Linde Material Handling i, per tant, ha de treballar en xarxa, procurant aprofitar el disseny dels fluxos de distribució de Linde, que permeten disposar de recanvi originals en un màxim 48 hores.

Els tècnics i mecànics de A.Miquel són una garantia gràcies a la seva especialització i profund coneixement dels vehicles Linde.

L'assistència davant d'una incidència o avaria ha de ser ràpida i fiable, tot i que el client no hagi contractat cap servei de manteniment i / o revisions periòdiques.

PERSONALITZACIÓ DE CARRETILLES A.MIQUEL

Linde comercialitza fins a 80 sèries diferents i el seu catàleg. Però coneixedors que cada empresa requereix d'aplicacions específiques i adaptacions molt singulars, A. Miquel impulsa do línies de treball complementàries i paral·leles:

 • Els accessoris i adaptacions que Linde Material Handling desenvolupa per a les seves carretilles, transpletes o tractors, entre d'altres.
 • Les aplicacions que desenvolupa específicament A.Miquel per aquests equips.

Aquestes dues línies de treball responen a les necessitats canviants a què han de fer front les empreses, des de modificacions arquitectòniques de l'espai, fins a trasllats o ampliacions, sense passar per alt la incorporació de sistemes tecnològics avançats.

DSC_1433

MANTENIMENTS REGULARS

maintenance-repair_working_1242

Tant per a aquelles organitzacions que disposen d'una sola carretilla el funcionament de la qual és vital per al normal desenvolupament de l'activitat empresarial, com per a empreses que compten amb flotes de carretilles, A.Miquel disposa d'un servei de manteniment regulars per anticipar aquells problemes que poden suposar la immobilització d'un vehicle durant més temps del desitjat.

Per aquest motiu, A. Miquel ofereix als seus clients contractes de manteniment que permeten executar:

 • Sistema de diagnòstic anticipat.
 • Manteniments preventius
 • Reparacions d'emergència.

Els contractes de manteniment estan pensats perquè els carretons estiguin treballant més temps, i registrin menys avaries i, si aquestes semblen que suposin curts períodes de reparació amb menors costos.

MANTENIMENT COMPLET

El "Manteniment complet" que ofereix A.Miquel comprèn:

 • El manteniment integral de les flota de carretilles retràctils, transpalets, apiladors, carretons elèctrics i la resta de vehicles de manutenció de Linde.
 • La reparació de danys provocats per accidents involuntaris i distraccions.
 • El lliurament i instal·lació de peces de recanvi oficials.
 • Les comprovacions dels requisits de seguretat, d'acord normativa.
 • Totes les mesures de manteniment necessàries.

Aquests plans de manteniment integral permeten planificar accions de manteniment regulars per aconseguir alguns dels permisos necessaris per al funcionament d'equips (com, per exemple el certificat de la FEDERATION EUROPÉENNE DE LA MANUTENTION 4.004, que és vigent a tot Europa).

maintenance-repair_working_1181

Li pot interessar

Productes industrials de fabricació pròpia

A. Miquel dissenya i fabrica na extensa gamma de productes industrials i desenvolupaments tècnics per a la manutenció a Lleida, Tarragona i Andorra.

Servei tècnic i de seguretat

A. Miquel és proveïdor del servei d'Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS) per a carretilles, transpalets i vehicles de magatzem a Lleida, Tarragona i Andorra, ajustada a la Nota Tècnica de Prevenció (NTP) 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el treball.

Recanvis originals

Rebi el recanvi oficial Linde a 48 hores gràcies a que A. Miquel forma part de la xarxa de distribució de peces de recanvi originals Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Recanvis per a carretons elevadors, transpaletes i apiladors Linde.