Concesionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra

Actualitat Tallers A.Miquel
A.Miquel, concesionari Linde a Lleida, Tarragona y Andorra – Linde MH

ACTUALITAT A.MIQUEL

The Perfect Truck a Tallers A.Miquel

Els enginyers de Linde Material Handling han volgut perfeccionar el gairebé perfecte creant The Perfect Truck, amb tots els complements i accessoris de seguretat per generar la millor carretó del món.

Noves transpaletes MT12 i MT15: pesos ploma per a pesos pesats

Les noves transpaletes límit MT12 i MT15, són els aliats perfectes per a aplicacions lleugeres i recorreguts curts. En elles es combina l'eficiència, la seguretat i la màxima disponibilitat.

La Generalitat de Catalunya reconoce a Antoni Miquel Felip por su compromiso con la enseñanza

El Gerente y Fundador del Concesionario oficial de Linde en Lleida, Tarragona y Andorra, Tallers A. Miquel (TAM) recibe de las autoridades autonómicas el premio del Consell Català de la FP

A. Miquel posa en marxa un web completament renovada- Linde Material Handling

El concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra ha desenvolupat un nou web, completament responsive orientada a informar el client sobre les novetats en l'àmbit de carretons, transpalets i altres vehicle de manutenció.

A. Miquel enforteix la seva posició com a concessionari Linde a Lleida, Tarragona i Andorra

A. Miquel porta més de 50 anys sent una empresa de primera línia en la manutenció industrial a Lleida, Tarragona i Andorra: la llarga llista de clients que són una referència de tots els sectors així ho demostren.