SERVEIS TÈCNICS I DE SEGURETAT
SERVEIS TÈCNICS I DE SEGURETAT

L'empresa A. Miquel gestiona la Inspecció Tècnica de Seguretat de les carretilles Linde, a Lleida, Tarragona i Andorra.

Serveis d'Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS) per a carretilles a Lleida, Tarragona i Andorra

De la mateixa manera que els vehicles comercials i utilitaris han de complir com uns estàndards de seguretat que són revisats mitjançant pertinents exàmens, és vital que els vehicles de manutenció també superin les pertinents inspeccions. Aquestes inspeccions beneficien a tots: l'empresa, els treballadors i la productivitat.

La Inspecció Tècnica de Seguretat consisteix en la realització d'una revisió d'acord amb els estàndards establerts i permet verificar que cada carretilla desenvolupa el seu treball en un correcte estat funcional, amb garanties de seguretat i amb suficient capacitat de resposta.

Control d'elements que intervenen en la seguretat de les carretilles

ELEMENTS DE SEGURETAT INDISPENSABLES

La millora de les condicions de seguretat en les empreses és un dels grans avanços de les últimes dècades. La millora dels estàndards també afecta la maquinària i els vehicles de manutenció han de complir les seves pròpies revisions i requisits:

  • La Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS).
  • Les comprovacions de bateries i carregadors.
  • El servei de comprovació de pneumàtics.
  • L'assessoria d'optimització energètica del consum.

Desitjo més informació
Servei tècnic i de seguretat A.Miquel

SEGURETAT LEGAL MITJANÇANT LA INSPECCIÓ ANUAL

Inspecció tècnica de seguretat

A. Miquel compta amb tècnics especialitzats perquè les flotes de carretilles tèrmiques i de carretilles elèctriques de les empreses obtinguin els certificats necessaris i la Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS).

Aquests controls consten d'una revisió integral periòdica, ajustada a la Nota Tècnica de Prevenció (NTP) 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball.

Per passar la Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS), els tècnics revisen fins a 100 punts que comprenen tant els dispositius d'elevació fins als seients, les bateries i la retolació, passant per la propulsió i els frens.

És important recordar que:

  • La revisió és obligatòria.
  • Els carretons han de disposar d'un llibre amb l'historial de revisions.
  • Només l'adhesiu distintiu certifica que el carretó compleix amb la Nota Tècnica de Prevenció.

ALTRES REVISIONS PER A LES CARRETILLES

Tot i que la Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS), és la referència en matèria de seguretat, A. Miquel realitza altres comprovacions per a les carretilles elèctriques o carretilles tèrmiques de Linde Material Handling.

Aquestes són:

  • Les revisions de pneumàtics
  • La comprovació de l'estat de consum i eficiència de les bateries i dels carregadors prescrits per la legislació.
  • L'assessorament energètic d'estalvi de consums elèctrics.

Altres revisions que realitza A.Miquel en els carretons - pneumàtics

LI POT INTERESSAR

Taller de reparació i manteniment

L'empresa A. Miquel allotja el taller oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra, i ofereix el servei oficial de manteniment i reparació per a carretilles i transpaletes de la marca.

Recanvis originals

Rebi el recanvi oficial Linde a 48 hores gràcies a que A. Miquel forma part de la xarxa de distribució de peces de recanvi originals Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Recanvis per a carretons elevadors, transpaletes i apiladors Linde.

Adaptacions i accessoris

Com concessionari oficial i taller autoritzat de Linde Material Handling, A. Miquel està autoritzat a instal·lar adaptacions i recanvis autoritzats en els carretons Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.