RSC de Tallers A.Miquel
RSC de Tallers A.Miquel

Retornar al territori i les persones allò que ens fa millors

Vocació de col·laboració amb les persones

A.Miquel és una empresa amb un profund arrelament al territori que desitja la prosperitat de tots i totes i, entén que forma part del normal desenvolupament de la iniciativa privada el fet de retallar al territori una part de tot el que s'aconsegueix. No obstant això, A.Miquel és també conscient que no val la pena qualsevol acció de Responsabilitat Social Corporativa i, per tant, aquesta ha de ser conseqüent amb el treball desenvolupat o el sector professional.

RSC conseqüent: suport a la Formació Professional

Premio Generalitat A.Miquel

Amb aquesta filosofia de retorn conseqüent, A.Miquel ha buscat accions que siguin acords amb el seu pensament i coherència.

Entre aquestes destaquen el seu compromís amb la formació professional i el desenvolupament dels Cicles Formatius (abans anomenat FP) a través de cinc convenis amb instituts de Formació Professional.

Aquesta acció que s'ha fet tant a Lleida (amb 4 convenis en centres diferents) com a Tarragona (on s'ha arribat a un conveni específic) ha permès que en els cicles d'electromecànica de maquinària s'hagin adaptant alguns dels seus continguts al coneixement de les carretilles elevadores.

A més, el conveni també ha previst que els alumnes d'aquests centres poden realitzar pràctiques a Tallers A. Miquel.

Aquesta acció va ser reconeguda per l'Administració de la Generalitat el 2017 mitjançant el lliurament del premi del Consell Català de la Formació Professional, concedit per la Generalitat de Catalunya al gerent i fundador de Tallers A.Miquel, concessionari oficial Linde per Lleida, Tarragona i Andorra , Antoni Miquel Felip.

L'acte va estar presidit per la consellera d'Ensenyament catalana, Meritxell Ruiz, i per l’aleshores consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

Tot el compromís amb la formació

El compromís amb la formació de A.Miquel és històric: l'empresa va ser una referent en el desenvolupament d'accions formatives perquè els seus clients no tinguessin cap problema en el compliment del RD 1215/97, en vigor des de l'1 de Desembre de 2002, que estipulava que tots els carretillers de l'Estat han d'haver seguit formació específica per a la conducció d'aquest vehicle.

En virtut d'aquest RD, i coneixedors de la important funció que desenvolupen els carretons elevadors com a mitjà de transport en moltes empreses de diversos sectors, A. Miquel imparteix cursos especialitzats i homologats per la VDI (Associació d'Enginyers Alemanys) i Linde MHI.

Premi Conductors Carretilles A.Miquel

Li pot interessar

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Carretilles i transpaletes d'ocasió i de segona mà

Sol·liciteu informació sobre les carretilles elevadores, transpaletes elèctriques o carretilles retràctils de segona mà i d'ocasió que ofereix A. Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Carretilles usades

A. Miquel ofereix carretilles, transpalets i altres vehicles de magatzem usats: una opció per poder accedir a carretons seleccionades de totes les gammes de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.