A. Miquel ofereix carretilles de segona mà i ocasió amb la garantia que dóna adquirir-les a un concessionari oficial

Oferta de carretilles usades
Oferta de carretilles usades

Carretilles Linde usades a Lleida, Tarragona i Andorra

Quan una empresa es planteja adquirir una nova carretillas retràctil, una transpaleta, una carretilla elevadora o qualsevol altre vehicle de manutenció se sol valorar la possibilitat de comprar-ne un d’usat.

De fet, la inversió de quedin fer per adquirir vehicles nous és significativa, tot i que ajustada als costos de disseny, fabricació i distribució. Conscients d'aquesta realitat i també del fet que el cicle de vida de qualsevol carretilla és llarg, A.Miquel ofereix vehicles de segona mà i d'ocasió a Lleida, Tarragona i Andorra.

Cal assenyalar que, el fet de ser concessionaris i taller oficial de Linde Material Handling, fa que els vehicles en oferta respectin els estàndards de qualitat més elevats.

Demani informació personalitzada als comercials de Lleida, Tarragona i Andorra

Triar una carretilla de segona mà

Triar una carretilla de segona mà

Cadascuna de les carretilles usades que A. Miquel incorpora al seu catàleg de productes disponibles ha estat analitzada pels tècnics del taller de l'empresa. Això permet assegurar que es compleixen uns estàndards de qualitat en el funcionament mecànic de cada producte.

Motius pels quals triar una carretilla en oferta

Preu

El principal motiu pel qual una empresa opta per triar un vehicle de segona mà és el preu, ja que el valor d'una carretilla usada és inferior al d'una nova.

Fiabilitat

Entre molts compradors existeix el mite que els vehicles de segona mà no són igual de fiables que els nous. És un mite fals. La garantia que ofereix A.Miquel, taller oficial de Linde, és un aval per a la qualitat de les carretilles tant pel seu estat de conservació, com per la possibilitat d'accedir a vehicles de manutenció de diferent antiguitat i amb diferent nivell de utilització.

Adaptació

Un altre dels arguments a favor de comprar un vehicle de segona mà ajustant-ho a un pressupost és la possibilitat de reservar una major proporció de la inversió per a realitzar personalitzacions mitjançant accessoris i adaptacions pròpies.

Finançament adatat

En el procés d'adquisició de carretilles de segona mà, A.Miquel pot oferir plans financers per a cada empresa.

Viabilitat

Un altre dels moment en què moltes empreses opten per una carretilla de segona mà és el moment en què es valora, per primera vegada, adquirir un vehicle de manutenció. La manca d'experiència, la por a fer una inversió en un àmbit desconegut i la possibilitat que qui condueixi sigui novell fa que el vehicle de segona mà sigui una opció seriosa a valorar.

Carretilles i transpaletes d'ocasió i segona mà a Lleida, Tarragona i Andorra

A. Miquel disposa d'un cert nombre de carretilles elevadores, transpaletes, carretilles retràctils o tractors d'ocasió i el catàleg va variant a mesura que s'incorporen nous vehicles.

Encara que vostè es pot consultar sempre que vulgui el catàleg en què els nostres comercials agrupen tota l'oferta, també es pot posar directament en contacte amb nosaltres perquè li mantinguem informat sobre les incorporacions que s'ajusten a les seves necessitats.

Carretilles i transpaletes d'ocasió i segona mà a Lleida, Tarragona i Andorra

Li pot interessar

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Carretilles i transpaletes d'ocasió i de segona mà

Sol·liciteu informació sobre les carretilles elevadores, transpaletes elèctriques o carretilles retràctils de segona mà i d'ocasió que ofereix A. Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Finançament

A. Miquel disposa de diverses solucions de finançament per a vehicles en rènting i lísing per tal d'estalviar costos per poder comprar carretilles o transpaletes de la marca Linde.