Recanvis originals Linde
Recanvis originals Linde

A. Miquel és concessionari i distribuïdor oficial dels components Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Recanvis oficials per a vehicles Linde Material Handling

Linde Material Handling és una marca global i, per tant, compta amb xarxes de distribució de recanvis integrades, àgils i de resposta inmediata. Com a concessionari oficial de Linde a Lleida Tarragona i Andorra, A.Miquel forma part d'aquesta xarxa i, a la seva zona de cobertura, és l'única empresa que pot garantir el lliurament de peces de recanvi originals en 48 hores.

Aquest compromís es circumscriu a les peces de recanvi de carretilles, transpalets, apiladors, tractors o trens logístics Linde Material Handling rebuts fins a les 17:30 hores. Aquestes peces es lliuren al matí següent.

A.Miquel, com concessionari oficial, s'afegeix a aquesta garantia la capacitat de resposta del seu equip professional i l'elevada capacitació dels seus tècnics. L'objectiu: que una carretilla o qualsevol altre vehicle de manutenció esitgui aturat esperant un recanvi el menor temps possible.

Per aquest motiu A. Miquel disposa de tot tipus de recanvis, on es poden adquirir a part de recanvi per a carretons Linde, bateries industrials per a carretons, rodes per a qualsevol aplicació (pneumàtiques, superelàstiques, rodets, bandes de rodolament, etc.).

Desitjo més informació
Material de reparació i recanvis oficials

DISPONIBILITAT EN 24 HORES

spare-parts-warehouse_working_0440

Mitjançant una xarxa de distribució organitzada, la seu central de Linde a Alemanya permet que els concessionaris oficials accedeixin fins a 60.000 peces amb el compromís de lliurament en 48 hores, per a comandes tramitades abans de les 17: 30h. En la majoria dels casos, aquestes comandes de peces de recanvi arriben dins de les 24 hores següents, però per garantir els lliuraments urgent en períodes de l'any especials, Linde Material Handling disposa d'un servei d'emergència que cobreix les 24 hores, tots els dies de l'any.

XARXA DE DISTRIBUCIÓ LINDE

Per a què una peça arribi des dels magatzems centrals que Linde té a Kahl (Alemanya) fins a la seu d'A Miquel a Lleida, Tarragona i Andorra s'activa un procés que es basa en:

  • En Khal el principal centre logístic europeu compta amb més de 6.000 articles referenciat.
  • Els concessionaris de Linde accedeixen a la base de comandes immediats de Linde.
  • La xarxa de distribució s'encarrega de distribuir puntualment les peces.

Mitjançant aquest procés, els clients de A.Miquel a Lleida, Tarragona i Andorra poden confiar en un ràpid subministrament de peces de recanvi per a cada carretilla.

SUBMINISTRAMENTS ANTICS

SUBMINISTRAMENTS ANTICS

Linde Material Handling té un compromís amb els clients que fa anys que confien en la seva marca i dóna una garantia de continuïtat per al subministrament de peces de recanvi per a models antics que cobreix fins a dotze anys més enllà de la fi de la producció seriada del model.

Es tracta d'una preocupació freqüent per a totes aquelles empreses que adquireixen un vehicle de manutenció.

GARANTIA DE QUALITAT

Linde elabora cadascuna de les peça dels vehicles seriats i de recanvi amb elevats estàndards de durabilitat en els materials i precisió. Aquestes garanties, així com un disseny de peces que s'uneixen mitjançant acoblament directe permeten que la substitució de cadascuna de les peces pugui ser ràpida, fiable i seguretat.

És important tenir en compte que les peces de recanvi originals de Linde tenen els vehicles d'uns rangs de servei més llargs i una major ràtio de disponibilitat. Les carretilles elèctriques, els transpaletes retràctils, els trens logístics, els preparadors de comandes o qualsevol dels vehicles de la gamma de Linde, funciona millor amb peces de recanvi originals.

GARANTIA DE QUALITAT

GRUPS DE PECES DE RECANVI LINDE

Cada mil·límetre conta

Els joysticks originals de Linde Material Handling proporcionen gran precisió, confort, seguretat i durabilitat com a peces de recanvi per a carretons Linde.

Com la seda

Els filtres d'oli de Linde Material Handling garanteixen el perfecte funcionament del sistema hidràulic i dels motors de combustió.

Un paper de pes

Les forquilles de Linde Material Handling proporcionen major durabilitat, una càrrega nominal més elevada i una estabilitat màxima.

Precisió de moviment

Els controls electrònics originals de Linde garanteixen un funcionament segur i precís.

Unió en ferm

Gràcies al seu acurat disseny, les cadenes de pal originals de Linde són summament segures i resistents al desgast.

Li pot interessar

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Carretilles i transpaletes d'ocasió i de segona mà

Sol·liciteu informació sobre les carretilles elevadores, transpaletes elèctriques o carretilles retràctils de segona mà i d'ocasió que ofereix A. Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Gestió de flotes

A. Miquel ofereix les solucions de gestió de flotes connect desenvolupades per la marca Linde de forma personalitzada per a cada empresa a Lleida, Tarragona i Andorra