A. Miquel disposa de carretilles de lloguer per donar solucions a puntes de feina

Resposta immediata: Lloguer a curt termini
Lloguer de carretilles a curt termini

Lloguer a curt termini de carretilles, transpalets o apiladors

Les puntes de treball del sector hortofructícola i agrari signifiquen un repte per a moltes petites i mitjanes empreses que veuen com, en unes poques setmanes de campanya de recol·lecció està en joc el treball de molts mesos i, segurament, els beneficis anuals. A.Miquel, com a empresa amb forts vincles amb la realitat de Lleida, Tarragona i Andorra és absolutament conscient del que està en joc per a moltes empreses i, per aquest motiu, compta amb una extensa flota de carretons de lloguer a curt i mig termini .

El servei de lloguer d'un vehicle a curt termini és una solució a curt termini, amb disponibilitat immediata i sense complicacions a l'abast de totes les empreses que obre la possibilitat d'integrar vehicles de qualsevol de les gammes de Linde Material Handling en perfectes condicions d'ús per a ser llogades per dies, setmanes o mesos. A.Miquel disposa d'una flota de lloguer per a necessitats puntuals o de llarga durada que supera actualment les 250 màquines (de 1,2t a 12t).

En el següent enllaç pot enviar un correu als comercials de A.Miquel indicant que necessitats té pel que fa a característiques del vehicle i període de lloguer.

Demani informació personalitzada als comercials de Lleida, Tarragona i Andorra

Servei de lloguer d'A Miquel

Linde Rental Solutions

Els clients de A.Miquel saben que Linde Rental Solutions és el servei oficial que Linde presta a tot Espanya per posar al mercat de lloguer carretilles, transpalets o qualsevol vehicle de manutenció durant curts períodes de temps. Es tata d'un servei orientat a aquelles empreses que viuen puntes de treball estacional.

Per aquest motiu, A. Miquel és conscient que un lloguer a curt termini necessita de respostes ràpides en tant a catàleg disponible com a tramitació interna.

Aquest servei permet a les empreses:

  • Fer front a puntes de treball
  • Ajustar el període de lloguer a les seves necessitats concretes: dies setmanes o mesos
  • Accedir a un extens catàleg de vehicles de manutenció: carretilles elevadores, transpaletes, carretilles retràctils, tractors o qualsevol vehicle de manutenció de la gamma de Linde.

Avantatges del lloguer a curt termini

Varietat

Entreu a l'extens catàleg de vehicles de Linde Material Handling, que només un concessionari oficial com A.Miquel pot oferir. A més, una cosa que els clientes agraeixen és un tret particular de Linde: a la gamma de vehicles, A.Miquel afegeix la possibilitat de llogar accessoris com bateries i carregadors.

Flexibilitat

La modalitat del contracte de lloguer de curta durada d'A.Miquel brinda l'opció de lloguer des d'un dia fins a un any. Com a novetat, incorpora la possibilitat d'incloure una opció de compra, de manera que l'arrendatari pot conèixer la carretilla elevadora abans d'adquirir-la.

Atenció al client

La flota de vehicles i camions d'A.Miquel permet fer el lliurament i la recollida de les carretilles de lloguer a Lleida, Tarragona i Andorra. A.Miquel, amb dues seus físiques, a Sidamon i Valls, brinda un servei de proximitat i resposta immediata.

Parc de demostracions

Voleu comprovar les prestacions d'un vehicle concret? A.Miquel disposa d'un parc de demostracions que abasta una àmplia varietat de models de carretilles tèrmiques, elèctriques i interior d'última generació Linde. Aquests vehicles poden ser provats i demostrats en les seves pròpies instal·lacions sense compromís per part seva.

Si voleu accedir al parc de demostracions d'A.Miquel, contacti amb els nostres comercials indicant quina necessitat vol cobrir, quins productes desitja veure i la disponibilitat que té i contactarem amb vostè.

Sol·liciti una demostració
Parc de demostracions

Li pot interessar

Carretilles usades

A. Miquel ofereix carretilles, transpalets i altres vehicles de magatzem usats: una opció per poder accedir a carretons seleccionades de totes les gammes de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.

Carretilles i transpaletes d'ocasió i de segona mà

Sol·liciteu informació sobre les carretilles elevadores, transpaletes elèctriques o carretilles retràctils de segona mà i d'ocasió que ofereix A. Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Finançament

A. Miquel disposa de diverses solucions de finançament per a vehicles en rènting i lísing per tal d'estalviar costos per poder comprar carretilles o transpaletes de la marca Linde.