A. Miquel és la resposta per automatitzar flotes, accedir a programes de lloguer o finançar inversions en vehicles

Solucions d'intel·ligència de negoci
Solucions d'intel·ligència de negoci

Solucions per a la logística amb valor afegit

La logística 4.0 és una de les tendències més innovadores que el sector de la manutenció ha experimentat en els últims anys. Vol dir integrar les novetats tecnològiques en els sistemes de gestió de magatzems i logística, i és una oportunitat per a les empreses que volen augmentar l'eficiència dels fluxos de treball i dotar als equips de professionals d'una nova perspectiva.

La logística 4.0 neix de la digitalització dels processos i ha permès a Linde i a concessionaris com A. Miquel aportar solucions individualitzades per a cadascuna de les empreses que volen modernitzar i posar al dia els seus mecanismes de gestió empresarial. A. Miquel, com a concessionari oficial de Linde Material Handling ofereix alguns dels serveis més innovadors, alhora que accessibles per a aquelles empreses que desitgen automatitzar algun procés de treball o desenvolupes nous projectes avançats a Lleida, Tarragona i Andorra.

Entre les solucions orientades a la logística 4.0 que ofereix A.Miquel destaquen els sistemes de gestió de flotes, les adaptacions per automatitzar carretilles o el servei de consultoria Linde Intralogistic Solutions.

A més, A.Miquel continua oferint als seus clients de Lleida, Tarragona i Andorra solucions més 'tradicionals' com ara el lloguer a curt termini i diferents plans de finançament per a l'adquisició de carretilles.

Intralogística

A. Miquel ofereix assessoria comercial a Lleida, Tarragona i Andorra perquè cada empresa pugui abordar la solució logística que més li convé amb una flota de carretilles dimensionada a les seves necessitats.

Más información

Automatització

A. Miquel distribueix a Lleida, Tarragona i Andorra carretilles automatitzades de Linde. La solució Linde Robotics i la sèrie Matic són una referència en l'automatització de vehicles de manutenció.

Más información

Carretilles usades

A. Miquel ofereix carretilles, transpalets i altres vehicles de magatzem usats: una opció per poder accedir a carretons seleccionades de totes les gammes de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.

Más información

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Más información

Gestió de flotes

A. Miquel ofereix les solucions de gestió de flotes connect desenvolupades per la marca Linde de forma personalitzada per a cada empresa a Lleida, Tarragona i Andorra

Más información

Eficiència energètica

A. Miquel comercialitza les bateries de Liti-Ion de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra. Una revolució per a l'eficiència i l'estalvi de costos energètics de les carretilles.

Más información

Finançament

A. Miquel disposa de diverses solucions de finançament per a vehicles en rènting i lísing per tal d'estalviar costos per poder comprar carretilles o transpaletes de la marca Linde.

Más información

Li pot interessar

Taller de reparació i manteniment

L'empresa A. Miquel allotja el taller oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra, i ofereix el servei oficial de manteniment i reparació per a carretilles i transpaletes de la marca.

Más información

Gestió de flotes

A. Miquel ofereix les solucions de gestió de flotes connect desenvolupades per la marca Linde de forma personalitzada per a cada empresa a Lleida, Tarragona i Andorra

Más información

Productes

Consulta el catàleg d'A Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Una extensa gamma de carretilles elevadores, transpaletes elèctriques i carretilles retràctils.

Más información