Venda i reparació de carretilles elevadores i elèctriques, i transpaletes a Lleida, Tarragona i Andorra

Benvinguts a A. Miquel, concessionari Linde
Benvinguts a A. Miquel, concessionari Linde

A. Miquel, concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra

A.Miquel va ser fundada l'any 1976, per Antoni Miquel a una petita localitat propera a Lleida. L'empresa neix en un moment en què les explotacions agràries de la zona (un referent europeu en producció agrícola) i la indústria començaven a demanar vehicles de manutenció fiables i amb una llarga vida útil. Tallers A. Miquel es va especialitzar ràpidament en la distribució, reparació i servei tècnic de carretilles elevadores i, en pocs anys va ser un referent en tota la regió de Lleida, primer, per créixer cap a Tarragona i Andorra, anys després.

Convertit en concessionari oficial Linde Material Handling el 1987, les dues companyies han avançat de la mà per donar la resposta més modera i satisfactòria a les empreses que recorrien a la seva fiabilitat per adquirir carretilles elevadores, transpaletes o carretilles retràctils.

Avui, més de 40 anys després, A. Miquel manté forts vincles de confiança i implicació amb els seus clients. A més, ha demostrat dia rere dia que el principal objectiu de tot el personal és donar resposta a les seves necessitats.

Entre los servicios que presta A. Miquel destacan:

Productes

Consulta el catàleg d'A Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Una extensa gamma de carretilles elevadores, transpaletes elèctriques i carretilles retràctils.

Serveis

Servei de manteniment i reparació, comercialització de recanvis originals Linde i el servei tècnic i de seguretat per als equips de logística i emmagatzematge, carretilles i transpaletes a Lleida, Tarragona i Andorra.

Solucions

Solucions de gestió logística de flotes i automatització de carretilles, a més de programes de lloguer o finançament de vehicles a Lleida, Tarragona i Andorra de la marca de Linde Material Handling.

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Taller de reparació i manteniment

L'empresa A. Miquel allotja el taller oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra, i ofereix el servei oficial de manteniment i reparació per a carretilles i transpaletes de la marca.

Formació de carretillers

A. Miquel ofereix cursos de formació i actualització per a conductors de professionals de carretons elèctrics i carretons tèrmiques a Lleida, Tarragona i Andorra. També formació per millorar la conducció de transpaletes.

Carretilles de segona mà

CARRETILLES DE SEGONA MÀ

Una de les àrees estratègiques de l'empresa és la comercialització de carretilles d'ocasió que es troben en plenes condicions d'ús, revisades pels tècnics del taller oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra. El catàleg de vehicles d'ocasió de segona mà va variant durant el temps amb la incorporació de nou vehicles i la sortida d'aquells que són adquirits.

Els carretons d'ocasió es cataloguen en funció de l'any de fabricació, de la font d'alimentació i dels rangs de pesos de treball pel que A.Miquel disposa d'una oferta variada que s'adapta a cada client.

Consultar carretilles d'ocasió
Desenvolupament i fabricació de productes propis A.Miquel

A.Miquel, líder en desenvolupament i fabricació de productes propis

A.Miquel és un dels referents en el sector dels vehicles de manutenció a Lleida, Tarragona i Andorra, al llarg dels anys ha desenvolupat alguns desenvolupaments propis que permeten dotes els carretons d'elements de valor afegit. Aquests són alguns dels elements que formen part del seu catàleg.

Extractor de bateries

Equip dissenyat per poder realitzar el canvi, transportar i situar la bateria sense cap esforç humà. Està preparat per a poder manipular qualsevol bateria de qualsevol model de carretó elèctric, sempre amb l'ajuda d'una transpaleta elèctrica.

Cabines per a carretons

Conservant sempre l'estructura del fabricant, poden estar equipades amb sistema de climatització, equips de so i també amb els sistemes necessaris per a poder treballar en ambients de -30ºC.

Pala hidràulica / Pala per omplert de big-bags

A.Miquel fabrica pales de les següents mesures: 1.000, 1.500 i 2.000 mm. de cullera estan fetes i pensades per treballar amb un carretó elevador, estan equipades amb una vàlvula de seguretat, anells de bronze i punteres per greixar.

Giratoris 180º amb / sense braç

Poden girar cap a la dreta o cap a l'esquerra, a elecció del comprador, són capaços de capgirar més de 100 palots / hora. Aquests es poden equipar amb un braç de suport per a palots de plàstic, poden girar una capacitat màxima de 500 Kg.

Instal·lacions i equip d'A. Miquel

L'activitat empresarial d'A Miquel es basa en el treball dels seus tres departaments principals: el Departament Tècnic Comercial, el Servei Postvenda, el Departament d'Administració, les àrees de Mecànica, Electrònica i Hidràulica, així com el Departament de Fabricació de complements.çL'empresa va iniciar la seva activitat el 1976, des de llavors no ha parat de créixer.

Actualment la plantilla la componen els responsables de direcció de les diferents unitats, tècnics comercials, personal administratiu, enginyers, mecànics, personal de taller i formadors especialitzats, ens altres.

L'empresa compta amb dues seus, l'original a Sidamon (Lleida), amb una superfície de 11.000 m², 4.200 m² dels quals són edificats en una de les naus industrials més grans de la zona; i l'altra a Valls (Tarragona), que té una superfície de 6.300 m² i compta amb una nau industrial de 3.150 m².

El creixement de l'empresa es fonamenta, en gran mesura, a l'autofinançament per desenvolupar la majoria de projectes de creixement i desenvolupament empresarial.

Instal·lacions i equip d'A. Miquel

Història corporativa

A.Miquel innaugura les noves instal·lacions de l'empresa a Valls.
Antoni Miquel obre un taller de reparacions mecàniques
Talles A. Miquel innaugura una nova nau industrial a Sidamon (Lleida)
Les instal·lacions de Taller A.Miquel a Lleida, actualment, 2018
Premi del Consell Català de la Formació Professional, concedit per la Generalitat de Catalunya
A.Miquel innaugura les noves instal·lacions de l'empresa a Valls.
A.Miquel innaugura les noves instal·lacions de l'empresa a Valls.
Antoni Miquel obre un taller de reparacions mecàniques
Antoni Miquel obre un taller de reparacions mecàniques
Talles A. Miquel innaugura una nova nau industrial a Sidamon (Lleida)
Talles A. Miquel innaugura una nova nau industrial a Sidamon (Lleida)
Les instal·lacions de Taller A.Miquel a Lleida, actualment, 2018
Les instal·lacions de Taller A.Miquel a Lleida, actualment, 2018
Premi del Consell Català de la Formació Professional, concedit per la Generalitat de Catalunya

1976

L'empresa neix al Palau d'Anglesola (una petita localitat situada a uns 25 quilòmetres de Lleida). És allà on Antoni Miquel obre un taller de reparacions mecàniques on treballa ell mateix juntament amb un aprenent.

1985

En prop de 10 anys d'evolució i creixement, Antoni Miquel arriba a una bona base de clients i excel·lents perspectives de desenvolupament, el que li permeten aconseguir la llicència de distribució en exclusiva de les carretons Linde per a tota la província de Lleida. Aquest assoliment marcarà la posició de lideratge de l'empresa i el reconeixement professional dels seus serveis.

1987

El rigor i la professionalitat del treball que realitza A. Miquel fan que, en només dos anys sent distribuïdor oficial de Linde, ambdues empreses arribin a un acord perquè Tallers A.Miquel es converteixi en el concessionari oficial Linde per Lleida. Aquest fet vincula, des de llavors, la imatge corporativa d'A Miquel a la de la multinacional Linde. Per aquell temps, mecànica, hidràulica i electrònica són els serveis més representatius i especialitzats de l'empresa.

1992

Amb 25 anys de trajectòria professional, Talles A. Miquel inaugura una nova nau industrial a Sidamon (Lleida), actual seu central de la firma. La nova nau disposa d’11.000 metres quadrats el que permet potenciar l'àrea de fabricació de cabines i accessoris personalitzats per a carretons, una de les àrea de desenvolupament que, encara en l'actualitat, són un element distintiu de Tallers A.Miquel. Amb el trasllat a la nova seu també neix el departament de lloguers de carretons i transpaletes.

1995

Tallers A.Miquel continua creixent i expendiéndose, i obté la concessió exclusiva de Linde per Tarragona. És el principi de la seva expansió geogràfica per Catalunya.

2001

Les creixents necessitats d'A Miquel motiven una important ampliació de més de 1.800 metres quadrats en el seu central de Sidamon (Lleida). La inauguració de les noves instal·lacions coincideix amb el 25 aniversari de la companyia com a distribuïdor de Linde.

2008

En aquest procés d'expansió pel territori, l'any 2008 marca un punt d'inflexió en l'assentament a la província de Tarragona de Tallers A.Miquel. És llavors quan s'inauguren les noves instal·lacions de l'empresa a Valls. Aquesta seu compta amb una superfície total de 6.300 metres quadrats, 3.150 dels quals es corresponen amb superfície edificada de la nova nau industrial. Aquesta està equipada amb la tecnologia més moderna per poder garantir els màxims nivells de qualitat d'A Miquel.

2016

Tallers A.Miquel organitza el Concurs Nacional de Conductors de Carretons d'Espanya a les instal·lacions de l’empresa a Valls.

2017

És un any en el qual es concentra gran activitat per part de A.Miquel. Aquest any la Paeria, màxima institució a la ciutat de Lleida, atorga a l'empresa el premi Empresa Solidària per tercera vegada, en reconeixement de la feina que col·laboració amb ONG que realitza l'empresa. L'empresa rep dos significatius premis més: el premi del Consell Català de Formació Professional pel treball desenvolupat amb els instituts i el segell de qualitat europeu en mobilitat formativa EQAMOB & CO.

2017

L'equip de Tallers A.Miquel es proclama vencedor del Concurs Nacional de Conductors de Carretons d'Espanya, que en aquesta edició se celebra a la ciutat de Vigo.

ACTUALITAT A.MIQUEL

A. Miquel posa en marxa un web completament renovada- Linde Material Handling

El concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra ha desenvolupat un nou web, completament responsive orientada a informar el client sobre les novetats en l'àmbit de carretons, transpalets i altres vehicle de manutenció.

A. Miquel enforteix la seva posició com a concessionari Linde a Lleida, Tarragona i Andorra

A. Miquel porta més de 50 anys sent una empresa de primera línia en la manutenció industrial a Lleida, Tarragona i Andorra: la llarga llista de clients que són una referència de tots els sectors així ho demostren.