Nova web d'A Miquel: totes les novetats de l'empresa i el sector de la manutenció el Lleida, Tarragona i Andorra

Nova web d'A Miquel: totes les novetats de l'empresa i el sector de la manutenció el Lleida, Tarragona i Andorra

La recta final de 2018 i inici de 2019 arrenca en A.Miquel amb el llançament d'un nou web: amb més continguts, més informació, multimèdia i completament adaptable tant als ordinadors de sobretaula, com als telèfons i tauletes.

Aquest canvi permetrà als clients present i els futurs clients de A.Miquel connectar més ràpidament, accedir a informació detallada sobre productes, serveis i solucions com mai abans ho havia fet.

La nova web ha estat desenvolupada mitjançant una eina comuna a tot el grup Linde Material Handling. Aquesta novetat permet que la informació tècnica sobre totes les sèries i gammes de carretilles, transpaletes i la esta de vehicles de manutenció de Linde estigui actualitzada constantment. Aquesta visió global no impedeix que A.Miquel pugui seguir oferint als seus clients el detall de les notícies en proximitat, les novetats que incorpora i les accions especials que porta a terme. Al contrari, la nova web és una plataforma perfecta per poder posar en comú actualitat global i local, aproximant-se cada vegada més als clients.

Web adaptable

Cada vegada més, les persones consultem la informació que ens interessa a través dels dispositius mòbils. Això vol dir que des del palmell de la mà volem poder accedir a informació visual, clara i concisa per resoldre qualsevol dubte.

Aquesta és una preocupació compartida i des d'A.Miquel hem desitjat donar resposta a ella d'una manera rigorosa. Per aquest motiu, el nou web compleix amb els més alts estàndards pel que fa a adaptabilitat es refereix. És capaç d'adaptar-se a qualsevol pantalla ajustant les dimensions del text i les imatges, els botons i els menús.

Tots els serveis i solucions, desenvolupats

Des de fa anys, A.Miquel com concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra ha treballat per incorporar els serveis i solucions més innovadors. El nou web és també una actualització real del catàleg de productes, serveis i solucions, incorporant una solució ràpida perquè cada client ens indiqui què desitja.

Amb aquesta idea de fons, la nova web desenvolupa i explica en què consisteix cada un dels serveis i solucions que ofereix A.Miquel. S'aborda al detall la informació, entre d'altres, sobre:

  • La solució Linde Intralogistic Solutions, d'assessorament tècnic en activitats de manutenció.
  • Les solucions per a l'automatització de carretilles i magatzems.
  • Quins avantatges ofereix la logística 4.0 en el món de la manutenció.

A.Miquel no obvia els seus serveis tradicionals en la nova web i, per això s'han mantingut i ampliat els continguts i el detall sobre quines opcions de lloguer de carretons, tant a llarg com a curt termini, hi ha; les opcions d'adaptació instal; la comercialització de recanvis originals Linde; els serveis de manteniment i reparació de carretilles elevadores; i els cursos de formació de carretillers.

Vocació de servei A.Miquel

Des de fa diverses dècades, A.Miquel és l'empresa de referència en tota la província de Lleida, de Tarragona ia Andorra per a la prestació de serveis integrals i de qualitat en l'àmbit dels vehicles de manutenció.

La vocació de servei de l'empresa es basa en:

  • Donar resposta a les seves necessitats i demandes de forma efectiva i rendible
  • Garantir que els processos de les empreses no es vegin interromputs o, si això succeeix, que sigui el mínim temps possible.
  • Assegurar un seguiment de les prestacions dels carretons Linde.
  • Oferir un tracte personalitzat desenvolupant una relació duradora amb el client basada en la confiança.