Finançament de carretilles
Finançament de carretilles

A. Miquel, diverses opcions de finançament per a l'adquisició de vehicles

Estalviï costos i preservi el capital amb el finançament d'A Miquel

Existeixen nombroses fórmules perquè les empreses puguin planificar la inversió que significa l'adquisició d'una carretilla retràctil, una transpaleta elèctrica o una carretilla elevadora. A. Miquel ofereix per als seus clients i des de fa temps diverses solucions de finançament satisfactòria per a les necessitats vital que tenen les empreses de créixer.

Fruit d'una profunda anàlisi de les necessitats de cada client, A. Miquel disposa i pot proposar de diverses opcions de finançament: el lísing, lloguer o lloguer amb opció de compra.

Opcions de finançament i accés a la gamma de productes de Linde Material Handling

Opcions de finançament i accés a la gamma de productes de Linde Material Handling

  • Plans de manteniment amb nombroses opcions i fins i tot serveis completament personalitzats
  • Flotes combinades amb vehicles nous i usats
  • Vehicles de substitució durant pauses de manteniment prolongades
  • Assessorament inicial per a l'optimització de processos operatius o estàndards de seguretat
  • Adaptació d'equipaments de seguretat en els vehicles existents
  • Gestió a llarg termini de contractes i requisits per a empreses amb múltiples plantes

Solucions de finançament Linde

Lloguer

El servei de lloguer general d'A Miquel ofereix l'opció de comptar amb carretilles mitjançant leasing a través d'un contracte que incorpora un servei de manteniment complet, així com de reparació, a través de quotes mensuals fixes.

El servei de lloguer general permet a les empreses preveure els costos a llarg termini.

Lloguer amb opció de compra

El lloguer amb opció de compra permet establir quotes de pagament personalitzades i una quota fixa d'arrendament, si l'empresa visualitza una possible compra futura de carretilles o vehicles de gestió logística i de magatzems, aquesta modalitat suposa un contracte de durada discrecional que permet optimitzar les quotes pel que fa a rendibilitat.

Lloguer a curt termini

El servei de lloguer a curt termini permet donar respostes a puntes de treball en magatzems logístics i empreses de tots els sectors, ja que entenem que no hi ha només un àmbit en el qual es donin puntes de treball.

Li pot interessar

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Carretilles i transpaletes d'ocasió i de segona mà

Sol·liciteu informació sobre les carretilles elevadores, transpaletes elèctriques o carretilles retràctils de segona mà i d'ocasió que ofereix A. Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Carretilles usades

A. Miquel ofereix carretilles, transpalets i altres vehicles de magatzem usats: una opció per poder accedir a carretons seleccionades de totes les gammes de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.