A. Miquel comercialitza les noves bateries de Liti-Ion

Eficiència energètica per a carretilles
Eficiència energètica per a carretilles

Redueix el cost energètic dels seus vehicles de manutenció

L'estalvi energètic és clau per a les empreses i moltes d'elles porten a terme mesures d'estalvi i eficiència que van des a canvis interns en la infraestructura, fins a la recerca d'ofertes cada vegada més competitives. Emmarcat en aquesta línia d'actuació moltes empreses que disposen de flotes de vehicles de manutenció o que tenen vehicles de manutenció que estan en funcionament durant dos torns seguits analitzen com fer que les bateries tinguin més rendiment i assoleixin una vida útil més llarga, alhora que guanyen en seguretat i rapidesa de càrrega.

Les bateries de Liti-Ion són una solució davant d'aquestes demandes atès que aporten una solució energètica d'última tecnologies en fonts d'alimentació per a equips de manutenció elèctrics.

En tant a concessionari oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarrgona i Andorra, A.Miquel és distribuïdor i instal·lador exclusiu de les bateries de Liti-Ion.

Avantatges de les bateries de Liti-Ió

Avantatges de les bateries de Liti-Ió

Entre els avantatges que ofereixen les bateries de Liti-Ion podem assenyalar-les següent:

  • Aporten un rendiment més alt que la bateries tradicionals.
  • Són molt més segures per a les persones i també per a les màquines, atès que es tracta de dispositius que estan equipats amb l'última tecnologia en protecció.
  • Són equips més respectuosos amb el medi ambient.
  • Les bateries de Liti-Ió estan preparades per utilitzar-se en les aplicacions més exigents i severes, fins i tot en les empreses que tenen més de dos torns.
  • Es poden utilitzar en espais reduïts i estrets.

Com a novetat per al futur, els tècnics de Linde ja estan treballant en el desenvolupament de noves alternatives d'alimentació energètica per als nostres dispositius: les bateries d'hidrogen (pila de combustible).

Algunes especificacions tècniques

Eficiència energètica

Les bateries de Liti-Ion tenen 2.500 cicles garantits i garanteixen l'aprofitament del 90% de l'energia.

Durabilitat

S'ha estimat que aquestes bateries tenen una vida útil de fins a 10 anys gràcies al sistema patentat que converteix l'energia de frenada regenerativa en calor, en lloc de retroalimentar a la bateria quan està en risc de sobrecàrrega.

Càrregues d'oportunitat

El temps de càrrega de les bateries de Liti-Ió de Linde és d'entre 50 minuts i 6 hores. A més, és possible fer càrregues d'oportunitat, durant els canvis de torn o les pauses per a cafè.

SISTEMA BMS (BATTERY MANAGER SYSTEM)

Es tracta d'un sistema patentat per Linde que mostra en un display l'estat de càrrega de la bateria, informant de l'estat exacte de càrrega en hores o minuts.

Li pot interessar

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Carretilles usades

A. Miquel ofereix carretilles, transpalets i altres vehicles de magatzem usats: una opció per poder accedir a carretons seleccionades de totes les gammes de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.

Gestió de flotes

A. Miquel ofereix les solucions de gestió de flotes connect desenvolupades per la marca Linde de forma personalitzada per a cada empresa a Lleida, Tarragona i Andorra