ADAPTACIÓ I ACCESSORIS

ADAPTACIÓ I ACCESSORIS

A. Miquel adapta les 85 sèries estàndard de Linde incorporant fins a 6.000 variants

Adaptacions per a carretilles Linde a Lleida, Tarragona i Andorra

Cada empresa desenvolupa la seva activitat en un entorn particular i compta amb un equip de treball diferent. Per això, cada vegada més, les empreses de subministraments treballen per adaptar i oferir solucions personals per a cada client. Això també és així en el sector dels vehicles de manutenció i, en l'actualitat les carretilles elevadores, les transpaletes, els carretons retràctils, els apiladors, els tractors i els altres vehicles de Linde Material Handling es poden adaptar fins al més mínim detall a les condicions de treball de persones i edificis o naus.

És cert que tradicionalment les empreses buscaven carretilles que fossin fiables i duradores, i avui dia, a aquests requisits se'ls afegeixi també la capacitat de personalització de cada vehicle d'acord amb les necessitats del client. Gràcies a l'extens catàleg de gammes, sèries i adaptacions de Linde, el clients d’A. Miquel poden tenir accés a més de 6.000 variants d'equipament estàndard sobre les 85 sèries estàndard que formen part del catàleg de Linde.

reach_truck-R10_25-3951_2837

Seguretat per a carretilles

Una de les claus per al desenvolupament i implantació de nous accessoris és que aquesta opció permet que cada vehicle evolucioni per solucionar les noves necessitats i els nous requisits de seguretat, funcionament, confort o connectivitat que demana el client.

El valor "fer les carretilles cada vegada més segures" és quelcom que preocupa a Linde Material Handling des de fa molts anys. En aquest sentit, els equips d'enginyeria de la marca ha desenvolupat adaptacions destinades, precisament, a augmentar la seguretat de cada carretilla, transpaleta, tren logístic o preprador de comandes.

La visió "seguretat" de Linde és integral i implica al personal (conductors i resta de professionals), el propi vehicle, la càrrega i les infraestructures. Entre els dispositius de seguretat que permeten desenvolupar adaptacions per carretons destaquen:

 • Senyals d'advertència visual.
 • Sistema d'assistència al conductor.
 • El sistema Linde BlueSpot ™ que suposa millores en la visibilitat de les carretilles.
 • El sistema Linde OrangeBelt ™, destinat al fet que els conductors compleixin sempre amb els estàndards de seguretat i impedeix que un vehicle emprengui la marxa si el carretiller no té cordat el cinturó de seguretat abdominal.
 • El sistema d'assistència al conductor Linde Speed ​​Assist, que permet programar reduccions de velocitat zonal.

GESTIÓ DE FLOTES: ACCESSORIS connect

Una de les adaptacions més innovadores que comercialitza Linde Material Handling es basa en el desenvolupament d'equips, sensors i programari per connectar les flotes de carretilles, organitzar els cicles de treball mitjançant automatitzacions i obtenir informació sobre el rendiment i l'eficiència d'aquests.

Per assolir aquests objectius Linde ha desenvolupat la gamma connect:

 • connect:ac permet al responsable de controlar l'accés dels seus operadors a les seves flotes.
 • connect:dt rastreja el nivell d'utilització de cada un dels vehicles de la flota.
 • connect:an permet als gestors de flotes analitzar i monitoritzar el rendiment del seu parc mòbil.

Accedir a la pàgina de Gestió de flotes

ELEMENTS D'ADAPTACIÓ DE LES CABINES DE CARRETILLES

Augmentar la comoditat del conductor de carretilles comporta una millora per al professional, que treballarà més còmodament i amb menor risc, però també per al conjunt dels equips de treball, que obtindran millors rendiments en els torns de treball, gràcies a l'adaptació de la maquinària al propòsit a desenvolupar.

Cal tenir en compte que, els conductors professionals de carretilles passen moltes hores al dia en els vehicles realitzant operacions que algunes vegades poden ser rutinàries i, altres vegades, poden requerir d'una elevada precisió.

Els coordinadors de flotes de carretilles o els gestors de planta han de tenir en compte que cada professional té unes condicions ergonòmiques i biomètriques diferents, per la qual cosa hi ha un ampli rang d'adaptació. Amb aquesta finalitat, els enginyers de Linde Material Handling han desenvolupat una extensa gamma d'accessoris d'adaptació per a les cabines de conducció de les carretilles:

 • Pom de fusta per joysticks
 • Suport per a terminals
 • Tapissats dels seients
 • Suport per al telèfon
 • Porta-documents

Més informació

ADAPTACIONS DE FABRICACIÓ PRÒPIA

A més de les adaptacions i la instal·lació de complements de la marca Linde, A.Miquel, a través de la seva pròpia divisió d'enginyeria, ha desenvolupat un conjunt de productes propis que permeten ampliar les prestacions que ja de per si ofereixen les carretilles Linde.

Entre aquests productes destaquen:

 • Extractor de bateries de carretons de fabricació pròpia que permeten canviar, transportar i emplaçar la bateria sense esforç.
 • Cabines per a tractors i carretilles de fabricació pròpia que compten amb equips de climatització i de sonorització de la cabina.

Més informació
data_unit-4077_460

Li pot interessar

Taller de reparació i manteniment

L'empresa A. Miquel allotja el taller oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra, i ofereix el servei oficial de manteniment i reparació per a carretilles i transpaletes de la marca.

Servei tècnic i de seguretat

A. Miquel és proveïdor del servei d'Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS) per a carretilles, transpalets i vehicles de magatzem a Lleida, Tarragona i Andorra, ajustada a la Nota Tècnica de Prevenció (NTP) 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el treball.

Recanvis originals

Rebi el recanvi oficial Linde a 48 hores gràcies a que A. Miquel forma part de la xarxa de distribució de peces de recanvi originals Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Recanvis per a carretons elevadors, transpaletes i apiladors Linde.