Assessorament comercial de solucions logístiques
Assessorament comercial de solucions logístiques

A. Miquel ofereix el servei de consultoria per a dimensionar les flotes de carretilles.

Assessoria comercial per a flotes de carretilles a A. Miquel

La logística connectada ja és una realitat. Actualment, les empreses pots disposar de flotes de vehicles connectats que treballen en fluxos de treball planificats i interrelacionats. La gran notícia és que el conjunt de tecnologies que permeten automatitzar i connectar els elements que participen en els processos de treball reals estan estenent-se ràpidament, convertint-se en una opció a l'abast de tot tipus d'empreses per fer-les més competitives.

Linde Material Handling ha desenvolupat la tecnologia connect per permetre mitjançant sensors i sistemes de gestió interconnectar les carretilles, tant de la marca Linde com d'altres marques, de manera que desenvolupin les seves fluxos de treball de forma coordinada i constitueixin una veritable flota de vehicles de manutenció intel·ligents.

A.Miquel ha estat líder i pionera en la introducció de les solucions per interconnectar carretilles a Lleida, Tarragona i Andorra.

Linde_Intralogistics_Solutions
Assessoria comercial per a flotes de carretilles a A. Miquel

Quan una empreses decideix valorar la possibilitat d'automatitzar i connectar flotes de carretilles és important que compti amb un assessor especialitzat, que estigui tècnicament capacitat i compti amb els recursos necessaris, com els que ofereix la marca Linde, per analitzar totes les possibilitats que existeixen.

Els equips tècnics A.Miquel, en tant a concessionari oficial de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, compten amb aquesta capacitació: s'analitzen totes les possibilitats, valoren les implicacions de cada decisió i desenvolupen un projecte que s'ajusti als objectius i possibilitats reals de cada empresa o instal·lació.

A.Miquel impulsa la Logística 4.0 a través de Linde Intralogistic Solutions, el servei de desenvolupament de projectes avançats desenvolupat sota els estàndards de la marca Linde.

Desitjo obtenir més informació sobre logística 4.0 per a la meva empresa

Avantatges que ofereix la Gestió de flotes

L'experiència de A.Miquel en el camp de la Logística 4.0 permet obtenir els següents avantatges estratègics per a les empreses:

  • Gestió en temps real dels equips.
  • Augment de les ràtios d'eficiència, rendiment i productivitat / hora de les carretilles en particular i els equips de treball, en general.
  • Capacitat per planificar i anticipar-se a les necessàries tasques de manteniment.
  • Major volum de rotació en magatzem.
  • Posada en marxa, mitjançant la instauració de les propostes contingudes en el pla d'automatització.

Experience in fleet management advisory AMiquel
Els sistemes que Linde ha implantat per a la gestió en temps real de les flotes de vehicles intralogísticos permeten augmentar l'eficiència, el rendiment i el volum de rotació de mercaderies.

El repte de cada un dels projectes es troba en interrelacionar, coordinar i comunicar les flotes de carretilles elèctriques, carretilles tèrmiques, trens logístics, sistemes de preparació de comandes o carretilles retràctils de la manera més eficient i que produeixi majors rendiments per al negoci.

Els sistemes que Linde ha implantat per a la gestió en temps real de les flotes de vehicles intralogísticos permeten augmentar l'eficiència, el rendiment i el volum de rotació de mercaderies.

Més informació

Li pot interessar

Taller de reparació i manteniment

L'empresa A. Miquel allotja el taller oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra, i ofereix el servei oficial de manteniment i reparació per a carretilles i transpaletes de la marca.

Servei tècnic i de seguretat

A. Miquel és proveïdor del servei d'Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS) per a carretilles, transpalets i vehicles de magatzem a Lleida, Tarragona i Andorra, ajustada a la Nota Tècnica de Prevenció (NTP) 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el treball.

Recanvis originals

Rebi el recanvi oficial Linde a 48 hores gràcies a que A. Miquel forma part de la xarxa de distribució de peces de recanvi originals Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Recanvis per a carretons elevadors, transpaletes i apiladors Linde.