Automatització de carretilles
Automatització de carretilles

A. Miquel especialista en solucions automatitzades: Linde Robotics i la sèrie Matic

Carretilles automatitzades a Lleida, Tarragona i Andorra

Donar un pas més enllà i descobrir com són els sistemes de gestió del futur-present, és la fita que ha suposat el llançament de la solució LINDE ROBOTICS i de la GAMMA MATIC per part de Linde Material Handling. Es tracta d'una de les solucions més avançades, modernes i fiables del mercat per a l'automatització completa de magatzems, que A.Miquel ofereix de forma exclusiva a Lleida, Tarragona i Andorra.

Linde Robotis i la Gamma MATIC permeten obrir les portes de la integració total de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en els sistemes de gestió efectiva i, a més, són capaços de treballar coordinadament amb equips humans, maximitzant l'eficiència i reduint les incidències en els fluxos de treball.

Demani informació personalitzada als comercials de Lleida, Tarragona i Andorra

Linde Robotics

Linde Robotics

Linde Robotics és la resposta que permet integrar les tecnologies de geonavegación en les carretilles elèctrique, preparadors de comandes o trens logístics de Linde sense l'obligació de desplegar sistemes de miralls, ni rails de conducció i aplicant-se sobre els vehicles estàndard de totes les sèries de la marca.

La solució Linde Robotics és la resposta ideal per a:

  • Vehicles que realitzen processos repetitius i independents altres fluxos de treball.
  • Fluxos de treball analitzats sobre els quals és possible augmentar la productivitat, reduint els costos d'operació.
  • Minimitzar els danys que es produeixen sobre la càrrega fruit d'errors humans en la manipulació, produïdes per tasques repetitives, incòmodes o fatigoses.

A. Miquel és distribuïdor oficial a Lleida, Tarragona i Andorra de les solucions Linde Robotics desenvolupades per aquesta multinacional alemanya.

MATIC de Linde

Una nova generació d'equips de treball. Així és com es pot definir aquesta nova sèrie de vehicles de manutenció de les sèries MATIC. Es tracta d'apiladors, transpaletes, carretilles o vehicles per a passadissos estrets programables per a la realització de tasques automatitzades i repetitives.

Les solucions de Linde Material Handling són flexibles i escalables i s'adapten als requisits específics de petites, mitjanes i grans empreses a través de mecanismes rendibles que impliquen des de processos individuals fins fluxos de material complexos.

Els estudis realitzat per Linde demostren que aquestes sèries de vehicles poden cobrir mitjançant el treball automatitzat fins al 80% dels processos de repetició que es realitzen en els processos de treball.

Les sèries MATIC formen part del catàleg de productes de Linde Material Handling i estan disponibles per a cadascuna de les gammes. Els clients de la marca a Lleida, Tarragona i Andorra poden obtenir tota la informació que necessiten a través dels tècnics comercials de A.Miquel.

MATIC de Linde

Vehicles disponibles de la gamma MATIC DE LINDE

K-MATIC

Alt rendiment sense conductor: el carretó elèctric autònoma K-MATIC de Linde transporta palets a les prestatgeries d'alt nivell de manera segura i eficient.

L-MATIC

Descàrrega i càrrega sense conductor: l'apiladora autònom L-MATIC de Linde Material Handling transporta palets a baixes alçades.

L-MATIC AC

Contrapès fort: el apilador de paletes autònom AC L-MATIC de Linde Material Handling aixeca i transporta palets tancats sense conductor.

P-MATIC

El tractor elèctric autònom P-MATIC de Linde Material Handling mou càrregues de fins a 5000 quilograms sense necessitat de conductor.

T-MATIC

La transpaleta sense conductor T-MATIC de Linde Material Handling transporta palets a llargues distàncies de manera autònoma, segura i eficient.

Li pot interessar

Intralogística

A. Miquel ofereix assessoria comercial a Lleida, Tarragona i Andorra perquè cada empresa pugui abordar la solució logística que més li convé amb una flota de carretilles dimensionada a les seves necessitats.

Gestió de flotes

A. Miquel ofereix les solucions de gestió de flotes connect desenvolupades per la marca Linde de forma personalitzada per a cada empresa a Lleida, Tarragona i Andorra

Productes

Consulta el catàleg d'A Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Una extensa gamma de carretilles elevadores, transpaletes elèctriques i carretilles retràctils.