A. Miquel, presta tots els servei complementaris per a productes Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Manteniment, reparació i servei tècnic
Manteniment, reparació i servei tècnic

Serveis A. Miquel, tota la garantia Linde

Quan una empresa adquireix una carretilla elevadora, una transpaleta o un carretilles retràctils busca una solució de continuïtat, fiable i amb una llarga vida útil. Amb aquesta filosofia, Linde Material Handling ha desenvolupat una estàndards de qualitat per als serveis auxiliars en el món dels vehicles de manutenció.

Plans de manteniment, accions de reparació de resposta ràpida, lliurament de recanvis originals en 24 hores o diferents solucions i desenvolupaments per a l'adaptació de cada carretilla o accessori a les necessitats del client.

La base per als serveis complementaris que presta A.Miquel en tant a concessionari oficial de Linde a Lleida, Tarragona i Andorra és la continuïtat, la vocació de servei ampliat i la idea de proximitat al clients en tots els moments del cicle de vida d'un producte Linde. La vocació de continuïtat és una cosa que A. Miquel entén que forma part de la visió 360 ° que ofereixen les marques líder.

Taller de reparació i manteniment

L'empresa A. Miquel allotja el taller oficial de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra, i ofereix el servei oficial de manteniment i reparació per a carretilles i transpaletes de la marca.

Más información

Servei tècnic i de seguretat

A. Miquel és proveïdor del servei d'Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS) per a carretilles, transpalets i vehicles de magatzem a Lleida, Tarragona i Andorra, ajustada a la Nota Tècnica de Prevenció (NTP) 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el treball.

Más información

Recanvis originals

Rebi el recanvi oficial Linde a 48 hores gràcies a que A. Miquel forma part de la xarxa de distribució de peces de recanvi originals Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra. Recanvis per a carretons elevadors, transpaletes i apiladors Linde.

Más información

Formació de carretillers

A. Miquel ofereix cursos de formació i actualització per a conductors de professionals de carretons elèctrics i carretons tèrmiques a Lleida, Tarragona i Andorra. També formació per millorar la conducció de transpaletes.

Más información

Adaptacions i accessoris

Com concessionari oficial i taller autoritzat de Linde Material Handling, A. Miquel està autoritzat a instal·lar adaptacions i recanvis autoritzats en els carretons Linde a Lleida, Tarragona i Andorra.

Más información

Li pot interessar

Lloguer de carretilles a curt termini

Carretilles de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, per a cobrir les puntes treball de producció, distribució o emmagatzematge

Más información

Carretilles i transpaletes d'ocasió i de segona mà

Sol·liciteu informació sobre les carretilles elevadores, transpaletes elèctriques o carretilles retràctils de segona mà i d'ocasió que ofereix A. Miquel, concessionari de Linde Material Handling a Lleida, Tarragona i Andorra.

Más información

Gestió de flotes

A. Miquel ofereix les solucions de gestió de flotes connect desenvolupades per la marca Linde de forma personalitzada per a cada empresa a Lleida, Tarragona i Andorra

Más información